Phunnel

Phunnel taurelės kaljanui pasižymi stiprumo ir skonio slopinimu. Taip yra dėl to, kad oras jose teka kaljano mišinio paviršiumi priešingai, nei Classic formoje (kurioje oras sunkiasi kiaurai per kaljano mišinį). Tai aktualu naudojant jas su itin intensyvaus skonio ar stiprumo kaljano mišiniais.

Tiesa Phunnel taurelių optimalus paruošimas šiek tiek skiriasi nuo Classic taurelių:
Phunnel formos taurelės geriausiai veikia kai kaljano mišinys jose būna pusiau purus (tankesnis viršutiniame sluoksnyje ir puriasnis apatiniame), bei jis bent šiek tiek liečia karščio kameros dugną. Taip yra dėl to, kad pati Phunnel forma iš savęs reikalauja daugiau karščio. Tai galima pasiekti dedant kaljano mišinį puriai daugiau, nei dėtumėte yprastai (lygiai su taurelės briauna arba net šiek tiek virš jos) ir šiek tiek paspaudžiant kaljano mišinio viršų. Kadangi jis liesis prie karščio kameros dugno, be galo svarbu išlaukti 5 minutes, kol įkais molis, prieš pradedant sesiją.

Show Filters

Rodoma 1–30 iš 50

Rodoma 1–30 iš 50