Kaljanas „Sky Hookah Epox Purple” 54 cm

 159.00

Sky Hookah Epox Purple tai vidutinės klasės, puikios kokybės pilnai plieninis kaljanas. Pagamintas iš Aisi 304 nerūdijančio plieno, apdailai naudota epoksidinė derva. Parduodamas kartu su skaidre craft formos kolba ir antistatine juoda silikonine žarna.

Turime

Kaljanas Sky Hookah Epox Purple
Kaljanas "Sky Hookah Epox Purple" 54 cm  159.00

Sky Hookah Epox Purple

Dar šį kaljaną galima pavadinti Sky Hookah Classic modelio light versija. Visos esminės kaljano detalės yra beveik tokios pačios kaip Classic modelio. Tiesa yra ir keli skirtumai, neskaitant akivaizdaus – dizaino.  Kaljanas pagamintas iš Aisi 304 nerūdijančio plieno. Pagražintas naudojant epoksidinę dervą.

Komplektuojasi kartu su skaidria Craft formos kolba, juoda antistatine silikonine žarna, bei originaliu nerūdijančio plieno Sky Hookah kandikliu. Epox kaljanų linija pasirodė 2024-ųjų vasarą ir su ja Sky Hookah pilnai išpildė Stick tipo kaljanų formatą. Visiškai paprastų formų tačiau premium lygio kokybės kaljanas už vidutinės klasės kaljano kainą.

Konstrukcija

Taurelės bazė, kaip įprasta Sky Hookah kaljanams yra gan plati, rekomenduotina būtų naudoti minkštesnę tarpinę. Tiesa, viena tokia tarpinė jau yra komplekte.

Sky Hookah Epox Purple Kaljano lėkštutė pagaminta iš Aisi 304 nerūdijančio plieno. Plieno paviršius lengvai poliruotas. Be tvirtumo Aisi 304, taip pat turi iš atsparumo karščiui savybę, tai aktualu, nes ant lėkštutės padėti angliukai “nenuspalvins” jos. Itin plati taurelės bazės apačia ir pagrindinio praplatinta viršutinė dalis puikiai ir stabiliai laiko lėkštutę, sumažindami iki minimumo jos pakrypimo galimybę kritimo metu.

Pagrindinis stiebas pagamintas iš Aisi 304 nerūdijančio plieno. Iš epoksidinės dervos padarytas, vamzdelis sulietas kartu su pagrindinia stiebo konstrukcija ir yra neatskiriama jo dalis. Šio kaljano sriegiai yra gan trumpi ir stambūs dėl to jis lengvai išsirenka ir susirenka.

Kaljanas Sky Hookah Epox Purple stem - Bongai.lt

Kaljano bazė yra pilnai plieninė. Pagaminta iš Aisi 304 nerūdijančio plieno. Sky Hookah Epox Purple kaljanas turi tradicinią prapūtimo sistemą. Dėl gan plokščios bazės formos ji yra jos viršutinėje dalyje, bei išpučiamas oras nutaikytas 45 laipsnių kampu į viršų.

Priešingoje pusėje neįprastai stačiu kampu yra kaljano žarnos jungtis. Tai teigiamas požymis, nes dėl tokios padėties į žarną daug sunkiau pateks vanduo. Į bazę susisuka ir pagrindinis stiebas su apatiniu vamzdeliu. O prapūtimo vožtuvą bei žarnos jungtį laiko o’ring formos tarpinės (komplektacijoje yra atsarginių tarpinių, keitimui).

Šis kaljanas su kolba jungiasi per guminę tarpinę, dėl to kolba jam yra lengvai keičiama, tinka visos kolbos su tarpinės jungtimi. Tereikia, kad ji būtų bent 25cm aukščio.

Apatinis vamzdelis pagamintas iš Aisi 304 nerūdijančio plieno. Jo diametras 12 mm, o vamzdelio apačioje yra difuzorius. Šis difuzorius turi dvi pozicijas: „išjungta” ir „įjungtą”. Difuzorių prisukus skilutėmis apačion jis įjungtas – sąlygoje vidutinę/lengvesnę trauką. Difuzorių prisukus skylutėmis viršun jis išjungtas – sąlygoja vidutinę/sunkesnę trauką.

Komplektacija

Sky Hookah Epox Purple kaljanas komplektuojamas kartu su juoda antistatine silikonine žarna kurios ilgis 150 cm., bei originaliu nerūdijančio plieno Sky Hookah kandikliu kurio ilgis 29 cm., o diametras kandiklio gale yra 11 mm.  Taip pat komplekte yra skaidri Craft formos kolba. Bei visos reikalingos tarpinės.
Kaljanas

Apie gamintoją

Sky Hookah tai kaljanų gamintojai iš Ukrainos Sumų miesto. Jų kaljanų dizainai yra modernesni ir sudėtingesni už daugumos Ukrainos gamintojų. Jų kaljanai panašesni į Totem hookah, labiau nei į Karma. Tačiau jų kūryboje jaučiama ir didelė Vokietijos industrijos įtaka. Geriausiai jų darbą galima būtų apibūdinti kaip 2018-tais popūliarių formų prikėlimą naujam gyvenimui su modernesniu požiūriu.

Papildoma informacija

Aukštis

54 cm