Turkish

Turkish taurelės kaljanui būna įdubusiu dugnu ir turi turėti itin storas seneles. Tai yra viena pirmųjų taurelių formų.

Kaip ir visų Classic taurelių, Turkish ruošimas yra gan paprastas:
Puriai dedame kaljano mišinį tiek, kad jis nesiektų karščio kameros dugno. Tobulas atstumas tarp karščio kameros ir kaljano mišinio yra 2 milimetrai. Kaljano mišinys turi būti sudėtas taip puriai, kad oras tekėtų per jo lapus. Jei oras nepraeis pro tabako mišinį po maždaug 15min atrodys, kad jis dega, dūmų kiekis sumažės ir beveiki nejausite skonio. Tam kad lengvai to išvengti, užtenka taurelės centre padaryti ertmę pačiame kaljano mišinyje. Kitaip tariant atverti viduriniają taurelės skylutę. Galite atverti ir daugiau taurelės skylučių tačiau, tai nėra būtina, tai tiesiog palengvintų trauką. Uždėjus karščio kamerą su anglimis ant taurelės, kuri jau bus ant kaljano, reikėtų palaukti 5 minutes, kad įkaistų pats taurelės molis. Tik tada pradėti sesiją.

Show Filters